Cégünk

Tevékenységünk négy üzleti egységre osztható, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy széleskörű szolgáltatást nyújtsunk a mezőgazdasági szektorban, a gyógyszeriparban, az élelmezésiparban és számos kutatási területen. Tevékenységünk elsősorban a baromfikkal és sertésekkel végzett (pre) klinikai vizsgálatokra koncentrál a bakteriológiai, parazitológiai és virológiai területeken. Teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalatként folyamatosan építünk a szaktudásra és a minőségre, hogy megfeleljünk ügyfeleink változó igényeinek és kihívásainak. Elkötelezett és tapasztalt munkatársaink alapozzák meg megoldás-orientált és dinamikus vállalatunkat.

Laboratóriumunk bakteriológiai és parazitológiai diagnosztikát, valamint szerológiai és PCR vizsgálatokat kínál. Az ISO 17025 által akkreditált laboratóriumként a Poulpharm BVBA garantálja az egyes elemzések minőségi végrehajtását.

CRO (szerződéses kutató szervezet )-ként (pre) klinikai vizsgálatokra szakosodtunk. Korszerű létesítményeinkkel és multidiszciplináris csapatunkkal átfogó projektmenedzsment csomagot kínálunk ügyfeleinknek.

K + F (Kutatási és Fejlesztési) szolgáltatásunk belső támogatást nyújt a LAB és a CRO számára. Ezen felül kutatási és fejlesztési munkatársaink rendelkezésre állnak az ügyfelek által igényelt konkrét kutatási projektekhez.

A TANÁCSADÁS keretében a LAB, CRO, valamint a K + F szolgáltatásainkat és szaktudásunkat az ügyfelek rendelkezésére bocsátjuk.

Független minőségbiztosítási egységünk (Quality Assurance) biztosítja, hogy minden szolgáltatásunk és folyamatunk megfeleljen a legújabb minőségi előírásoknak.

Érdeklik a legfrissebb szakmai hírek?

Iratkozzon fel hírlevelünkre itt